Marinam in bere 1 ora pieptul de curcan.
Il ungem bine cu ulei de masline, il saram si-l piperam. Punem in tava si 2-3 crengute de rosmarin.
Frigem pieptul de curcan in cuptorul incins pana prinde o usoara crusta, apoi reducem temperatura stopindu-l din cind in cand cu sosul din tava.
In paralel pregatim garnitura.
Calim in ulei ceapa taiata marunt, punem morcovii taiati bastonase, sosul de rosii, vinul si mierea. Potrivim de sare si piper. La urma adaugam cele doua crengute de rosmarin si acoperim vasul cu un capac pentru ca sosul sa primeasca aroma.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii