Pieptul se taie, se da prin faina si se pune la prajit in ulei. Cand este gata rumenit pe toate partile se scoate si se tine la cald.In acelasi vas se pune la calit ceapa si ciupercile, se adauga zeama de lamaie,zeama de portocala, vinul,si smantana pentru gatit(smantana pentru gatit este foarte buna deoarece nu se taie in contact cu lichidul fierbinte),se potriveste de sare si piper. Se mai adauga apa si se lasa sa fierba 15 minute,apoi se adauga carnea,se lasa sa dea cateva clocote si la sfarsit adaugam cascavalul ras.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii