Piept de curcan aromatizat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pt 4 persoane: -600g piept de curcan
  • 2 ardei rosii
  • 20g pesmet
  • 20g parmezan
  • patrunjel
  • 2-3 foi de meta
  • 2
  • 5 dl de supa vegetala
  • ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper;

Mod de preparare

Coaceti ardeii pe gratarul din cuptor;odata copti ii inchideti intr-o punga de plastic si ii lasati la racit; Taiati carnea bucati mici,curatati usturoiul si tocati marunt; Tocati marunt patrunjelul si menta,amestecati-le cu pesmetul si parmezanul; Ardeii ii curatati de coaja si de seminte,taiatii feliute mai subtiri. Intr-o tigaie de teflon puneti 4-5 linguri de ulei,usturoiul si carnea, caliti bine. Uniti ardeii,supa,sare si continuati coacerea timp de3 min cu capac; Presarati amestecul de arome ,si introduceti in cuptor 3-4 min pt a gratina; Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise