Din piciorul de miel se taie cam 200g care se toaca.
Tocatura se amesteca cu oul,piinea,ceapa ,rozmarinul, cimbrul, sarea si piperul.
Se umple piciorul, se coase,se sareaza si pipereaza pe deasupra si se prajese cam 1 -1/2 h la cuptor(intorcind din cind in cind carnea si ungind-o cu sosul scurs)
Cind e gata se pune pe un gratar si se unge cu crusta obtinuta astfel:
Orezul,ceapa si usturoiul se fierb in supa 20 min si
se mixeaza cu galbenusurile si nucusoara .
Crema obtinuta se amesteca cu 3/4 din brinza rasa si se unge piciorul.Restul de brinza se presara deasupra
Se mai da la cuptor pentru 20 min.
Sosul care s-a lasat de la friptura se pune in sosiera si se serveste alaturi
Se servese cu garnitura de cartofi natur taiati bilute si presarati cu patrunjel verde,rosii intregi coapte la gratar si buchetele de sparanghel gratinat infasurate in bacon.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii