Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare . Presam pestii, pe toate partile intr-un amestec obtinut din faina de grau, cea de malai sare, piper si boia si ii prajim in ulei, rumenindu-i elegant pe toate partile . Pentru prepararea sosului, calim in margarina, ceapa si morcovul , taiate marunt. Adaugam zeama de peste si inabusim legumele frumos. Punem 2 linguri de faina, amestecand sa nu se faca cocoloase, apoi bulionul, continuam fierberea, subtiem cu zeama de peste, dam gustul dorit cu sare, piper boia, mai lasam cateva clocote si gata. Aranjare : punem 2 pesti in farfuri, alaturi 2-3 liguri de sos, ornat cu patrujel vrde, si o cupa de mamaliga. POFTA BUNA !!!! DICTON GRECESC : La sfaturi toti sant priceputi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii