Pestele se curata,fara a se taia capul,se despica numai la burta si i se scoate pielea incepand de la coada in final ramanand doar capul(de la care se scot urechile) si pielea.Carnea de la pestele curatat, impreuna cu 2 conserve de ton in ulei si un file de peste plus ceapa si condimentele pentru peste se dau prin robot(la cutite).Cu aceasta compozitie se umple pestele si se coase cu ata macrame.Se pune intr-o tava cu apa si uleiul si se da la cuptorul deja incalzit timp de aproximativ 45 de minute.Ata se va scoate cand pestele este inca cald, apucand-o de nod si tragand usor.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii