Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de ora, dupa care le clatesc si le usuc cu un prosop curat.In tava de cuptor pun o foaie de aluminium ca sa poata cuprinde pestele,o ung cu putin unt.Pestele il sarez la gust si piperez, pun mirodeniile si il pun pe foaia de aluminium,la mijloc pun mujdei pe el, putin ulei de masline , felii de rosii si ceapa si adun capetele foii si le unesc ficind un plic.Invelit asa pestele il dau la cuptor ptr 30 de minute ,cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade.Dupa 30 de minute desfac usor plicul si il las inca putin in cuptor cu focul stins sa se rumeneasca putin de la caldura din cuptor.Il pregatesc aproape de amerge la masa este gustos cind este caldut.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii