Se curata pestele si se spala. Intr-un bol puneti frunze patrunjel, telina, leustean, vinul alb, usturoiul verde si ceapa. mai adaugati o lingurita delikat, sare dupa gust si amestecati bine.
Pregatiti folia de aluminiu, puneti pestele in ea, iar in burta lui adaugati cate putin din compozitia preparata in bol, mai puneti cate o feliuta subtire de lamaie, una de morcov si un catel usturoi uscat taiat marunt.
Rulati bine folia de aluminiu, repetati asta cu fiecare peste in parte.
Acum mergeti la gratar si puneti pestele la gatit.
Gustul final este… este… divin!
Pofta buna !
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii