Peste prajit in aluat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr cod
  • barcuta sau sebasta
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei sau unt pentru prajit
  • 2-3 linguri faina
  • ½ pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Pestele dezghetat se taie bucati, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se amesteca cu uleiul, se sareaza apoi se adauga, putin cite putin amestecind mereu, laptele alternind cu faina. Compozitia obtinuta trebuie sa fie ceva mai groasa ca cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat.

Se serveste presarat cu patrunjel tocat fin si felioare de lamiie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise