Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute.
Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ulei mult si incins, dupa care se scoate pe farfurie si se lasa deoparte.
Toate ingredientele pentru mujdei se pun in blender, iar dupa procesare, se potriveste sosul de gust, daca este prea gros sau prea iute, se mai adauga putina apa, apoi se rastoarna intr-un bol.
Se serveste pe farfurie pestele, alaturi de mujdei verde si mamaliga.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii