1. Pestele (in cazul meu am folosit pastrav si somn), se spala, ii dam putina sare si piper;
2. Pregatim o tigaie cu ulei, punem uleiul pe foc la incins, pestele dupa ce l-am condimentat il dam prin malai si-l punem la prajit in tigaie.
3. Il scoatem pe servetele de hartie sa se absoarbe uleiul.
4. Il putem servi cu mamaliguta si usturoi
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii