Se unge pestele cu unt sau ulei de masline, si se condimenteaza dupa preferinte, sau se poate necondimentat, doar simplu, cu putina sare.
Se pune un strat de sare intr-o tava, se aseaza pestele in tava, si se pune la cuptor.
Durata de coacere este variabila, in functie de pestele folosit.
Se poate servi cu diferite garnituri, sau chiar simplu, (nu trebuie sarat foarte tare, deoarece absoarbe putin din sarea pe care este asezat).
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii