Se prajesc medalioanele de novac date prin faina. Se pune pe foc o craticioara cu 4 linguri de ulei in care se adauga pasta de tomate mestecand permanent pana se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga cca 500-600g apa si se lasa sa fioarba 10 min. Pisam usturoiul si il punem in craticioara cu sos si adaugam sare dupa gust.Apoi adaugam si bucatile de peste, lasam totul pe foc cca 10min. Pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii