Peste macrou la cuptor

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 100gr ulei
  • 100gr otet
  • ceapa 2-3 buc

Mod de preparare

Pestele se sareaza dupa gust ,se aseaza taiat felii in vas, un rand peste, un rand ceapa.

Se toarna peste peste ulei,otet si apa pana la nivelul pestelui.

Se poate adauga dupa gustul fiecaruia foi de dafin piper boabe.

Se baga la cuptor acoperit cu capac sau folie de aluminiu la foc mic, iar cand apa a scazut de tot este gata.

Se poate servi cald sau rece asezonat cu lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise