se curata si se spala foarte bine pestele, de sange, in dreptul coloanei, pe interior, cu unghia, acolo ramane cel mai mult sange...
In burta, se introduce, cite o feliuta de morcov (circa 2 mm grosime), cite o felie de lamaie, taiata in doua (doua jumatati), catelul de usturoi, taiat in feliute subtiri. Se inchide in folie de aluminiu, astfel incit, sa nu se scurga zeama din el (inchiderea sa fie deasupra), se aseaza in tava, si se introduce in cuptorul deja incins in prealabil. In circa 40 de minute, e gata (depinde de cuptorul fiecaruia...).se poate servi cu cartofi natur cu patrunjel si un bot de unt s-au cu un sos de iaurt in care se adauga castraveti marunt taiati
Pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii