Fileurile de peste se spala,se absoarbe apa pe un servet,se condimenteaza si se pune sucul de lamaie peste ele.
Se lasa asa 5 minute,ca sa se patrunda sucul de lamaie.
Apoi,fiecare fileu de peste se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu,se pun cateva feliute de usturoi,se strange folia in jurul fileului si se pune pe gratar pt 10-15 minute.
Intre timp,se piseaza cateii de usturoi,se pune putina sare si ulei,se amesteca si se adauga putin cate putin din iaurt.
Amestecati pana devine ca un sos.
In ultimele 5 minute,se poate despacheta putin folia pt ca pestele sa se rumeneasca usor,apoi se desprinde cu grija din folie si se serveste alaturi de sosul de iaurt si usturoi.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii