1. Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic.
2. Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec.
3. In central fiecareia din cele 4 folii de aluminiu (patrate, 30x30 cm) se pune porumb, rosii si zucchini, in cantitati egale.Se presara usturoiul, sarea si piperul ramase, ardei serrano si ulei.Se impacheteaza bine foliile.
4. Se rumenesc pestele si pachetelele cu legume pe gratar sau la rotisor.Se intoarec e pestele.Se ung feliile cu restul de amestec cu mustar.Se rumenesc 4-6 minute, pana cand pestele devine opac in centru si incepe sa se faramiteze daca este intepat cu fruculita.Pachetelele cu legume se desfac cu grija si se servesc alaturi de peste.
unt/margarina topit(a),
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii