Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien in rondele de cca 1 cm.Usturoilu il taiem in feliute.luam legumel si le spalam.acum luam o tava, o ungem cu ulei.Adaugam rondelele de ardei apoi ciupercile, feliutele de usturoi ,presaram cu sare si deasupra punem pesti spalati si curatati.Stropim cu ulei si bagam la cuptor 1 h. Pt salata.Ardei ii spalam si uscam.ii punem pe fiecare intr-o folie de aluminiu ,punem cite un prafulet de sare la fiecare ,inchidem ardei in folie si bagam la cuptor 1 h.Apoi ii scoate ii lasam sa se raceasca putin.Desfacem folia si ii curatam de pelita.Zeama ce ramine de la ei nu o aruncam.ai curatam pe toti si ii taiem in fisii subtirele sau dupa plac.Ai punem intr-o farfuri adinca ,adaugam tonul cu tot cu ulei,usturoiul taia foarte marunt ,putin ulei si putina zeama ce au ramasa de la ardei.Amestecam bine si punem masa :).Scoatem cite un peste in fiecare farfurie si punem si ciuperci si ardei.Salata se maninca cu pestele su ca atare cu piine sau pe piine. Eu am mai pus si citiva cartofi prajiti alaturi. Si cam atit .Pofta buna-!!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii