Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Ingrediente

  • pt peste:3 pesti robalo sau oricare alt peste(eu am folosit robalo pe care l-a pescuit sotul meu)------1 ardei rosu mijlociu------3 ciuperci pleurotus proaspete.......3 catei de usturoi-----sare... si ulei aproximativ 50 ml. pt salata:3 ardei rosii mijlocii (nu gogosari)
  • 1 cutie ton din conserva
  • sare si ulei si 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien in rondele de cca 1 cm.Usturoilu il taiem in feliute.luam legumel si le spalam.acum luam o tava, o ungem cu ulei.Adaugam rondelele de ardei apoi ciupercile, feliutele de usturoi ,presaram cu sare si deasupra punem pesti spalati si curatati.Stropim cu ulei si bagam la cuptor 1 h. Pt salata.Ardei ii spalam si uscam.ii punem pe fiecare intr-o folie de aluminiu ,punem cite un prafulet de sare la fiecare ,inchidem ardei in folie si bagam la cuptor 1 h.Apoi ii scoate ii lasam sa se raceasca putin.Desfacem folia si ii curatam de pelita.Zeama ce ramine de la ei nu o aruncam.ai curatam pe toti si ii taiem in fisii subtirele sau dupa plac.Ai punem intr-o farfuri adinca ,adaugam tonul cu tot cu ulei,usturoiul taia foarte marunt ,putin ulei si putina zeama ce au ramasa de la ardei.Amestecam bine si punem masa :).Scoatem cite un peste in fiecare farfurie si punem si ciuperci si ardei.Salata se maninca cu pestele su ca atare cu piine sau pe piine. Eu am mai pus si citiva cartofi prajiti alaturi. Si cam atit .Pofta buna-!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise