Se fierb ravioli conform instructiunilor de pe pachet.
Fileurile de peste se spala, se portioneaza si se pun intr-un vas si se presara condimentele, se stroarce zeama de lamaie si se stropeste cu ea si cu putin ulei. Se uniformizeaza amestecul pe toata suprafata si se lasa acoperit la rece cateva minute.
Se stropeste o tigaie incinsa cu putin ulei, se dau bucatile de peste la tigaie pe ambele parti si se scot pe o farfurie. Nu se vor praji prea tare ci doar cat carnea sa fie patrunsa. Zeama care se lasa in tigaie se scurge peste ceea ce a ramas in castron dupa ce am scos pestele si se amesteca cu patrunjel tocat marunt.
Ravioli se pun intr-o tava stropita cu putin ulei, se aseaza pestele deasupra si se toarna zeama de mai sus apoi se presara cu cascaval (parmezan) ras. Se da la cuptor cca 20 de minute si se poate servi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii