Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina sare di delikat pentru 5 minute.
Intre timp se spala si pestele, se condimenteaza cu sare, piper, condiment pentru peste, usturoi tocat marunt(eu am folosit codite verzi de usturoi). Se asaza pestele pe o bucata de folie de aluminiu pe care o ungem cu putin unt. Deasupra pestelui se pun 2-3 felii de lamaie apoi se impacheteaza.
se scot cartofii si se dau printr-un amestec de condimente: sare, piper, boia, chilli,pesmet. Se asaza in tava cartofii unul langa celalalt pe hartie de copt iar langa cartofi se pune si pestele impachetat in folie. Se da la cuptorul incalzit in prealabil pentru 25 de minute. Se poate servi sos de iaurt cu usturoi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii