Se preincalzeste cuptorul.
Se spala si se curata pestele, se taie file.
Se unge fiecare bucata cu putin ulei si se presara mirodenii.
Se asaza in tava in pungute de hartie de copt.
Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.
Cand se scoate tava din cuptor, se manevreaza cu grija fiecare pachetel, se indeparteaza hartia si se asaza pe platou.
Se decoreaza cu marar, felii de lamaie si de portocala.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii