Se preincalzeste cuptorul.
Se spala si se curata pestele, se taie file.
Se unge fiecare bucata cu putin ulei si se presara mirodenii.
Se asaza in tava in pungute de hartie de copt.
Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.
Cand se scoate tava din cuptor, se manevreaza cu grija fiecare pachetel, se indeparteaza hartia si se asaza pe platou.
Se decoreaza cu marar, felii de lamaie si de portocala.
Pofta Buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii