Ne place pestele si , ca atare, gatim orice fel de peste gasim de cumparat in pravalie, bineinteles accesibil financiar !
Am luat din Real o bucata de peste (cred ca era somn de Dunare) , cam de 2 kg si l-am gatit in cel mai simplu mod cu putinta , in cuptor, pe cartofi !
Bucata de peste, frumoasa de altfel, am spalat-o si am condimentat-o si am lasat-o un ceas sa ia gust .
A capatat o culoare aurie si frumoasa
Intr-o tava smaltuita, am pus cartofi, am condimentat, am pus pestele, un pic de ulei, o cana de apa si am pus folie de aluminiu deasupra, am dat la cuptor pentru jumatate de ora.
Am dat la o parte folia si am lasat inca in cuptor pina ce a scazut apa si s-a rumenit pestele, care s-a desprins frumos de pe oase.
Alaturi, nelipsitul mujdei de usturoi si o pofta mare, mare !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii