Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii de cotor, seminte.
Usturoiul si rosiile se taie felii mai groase, iar cartofii se spala cu coaja cu tot si se pun la fiert si apoi se decojesc si se taie felii mai groase. Se scoate pestele din apa si se portioneaza dupa placul fiecaruia, in tava se aranjeaza un rand de cartofi taiati felii mai groase.
Se presara sare, usturoi taiat feliute mai groase, se adauga fasii de ardei gras si deasupra se aseaza cate o felie de rosie pe care se aseaza o bucata de peste condimentat cu sare, piper, busuioc, rozmarin,usturoi taiat felii si se stropeste putin cu zeama de lamaie. In tava se adauga uleiul, iar tava se acopera cu o folie de aluminiu.
Se da 15 min. la foc potrivit, dupa aceste 15 min. se scoate folia si se mai lasa inca 15 min.fara folie la foc mic.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii