Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care i-am taiat ,peste ei se aseaza feliile de peste curatate si spalate.Intr-un bol se amesteca uleiul cu toate mirodeniile si usturoiul pisat si 2-3 linguri de bulion se amesteca totul impreuna si se toarna peste peste.Se toarna apa ca sa acopere pestele si se pune pe foc sa fiarba acoperit pe jumatate si dupa ce incepe sa fiarba facem foc mic si lasam sa fiarba 40 de minute pina cind sosul scade putin.Se serveste caldut cu multa piine proaspata de muiat in sos.Este o mincare preferata ptr simbata sau de sarbatori.Este minunat cu piine alba de casa(hala).
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii