Peste cu sos de portocala

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de peste alb
  • 4 portocale
  • 4 linguri cu unt
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lingura cu lichior de portocale
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Topiti 2 linguri cu unt si rumeneste inauntru faina.Stingeti cu sucul de la 3 portocale.Presarati sare,piper si nucsoara.

Lasati pe foc ,amestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior.

Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt.Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20\'.

Inainte cu 5\' sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise