Se pune pestele intr-un vas la cuptor si se coace cam 20 min. Se soteaza ceapa in ulei . Se adauga sosul de susan(tahina),sosul de soia ,ghimbirul si 2 cesti cu apa ,amestecind bine la foc moderat. Amidonul se dizolva cu 1/4 ceasca cu apa si se adauga. Se gusta si se adauga sarea si se mai fierbe inca 10 min. Se toarna peste peste si se serveste imediat . Cine vres poate presara deasupra putin patrunjel pentru culoare
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii