Peste cu sos de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati peste(lup de mare sau la alegere),
  • 4 linguri faina,
  • 50 g unt,
  • Pentru sos:
  • 200 g ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 1 lingura ulei,
  • 1 lamaie,
  • 150 g smantana,
  • sare, piper, delikat

Mod de preparare

Pestele se curata si se trece prin faina, se prajeste in ulei incins, 6-7 minute pe fiecare parte. Ciupercile si ceapa se taie marunt si se calesc in ulei, aproximativ 20 minute, la sfarsit se adauga zeama de lamaie. Se amesteca 2 minute si se adauga smantana, sare si piper si delikat. Sosul de ciuperci se serveste cu pestele prajit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise