Se curata prazul, se spala, se taie rondele si se caleste 5 minute in unt incins. Se sareaza, se pipereaza, se adauga smantana (groasa si subtire), vinul, Vegeta si mustarul si, dupa ce dau in clocot, se lasa sa fiarba incet, la foc mic, inca 5 minute. - Se incinge cuptorul la 200oC. Se spala pestele, se zvanta si se taie in 4 felii. Se stropeste cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se asaza intr-o forma de budinca. Peste el se toarna sosul de praz si smantana, se baga la cuptor, unde se lasa circa 20 de minute. Se scoate pestele din cuptor si se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi fierti.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii