Pestele se curata si taie in portii potrivite.Ceapa se taie pestisori,iar ciupercile si ardeiul felii. Morcovul se da pe razatoarea mare si rosiile se taie cuburi.Usturoiul se zdrobeste cu lama cutitului.In \"oala minune\"(oala subpresiune) se pune uleiul apoi cate un strat alternativ de ceapa, ciuperci,ardei, morcov si peste.Dupa primul strat de peste se pun foile de dafin, usturoiul si rosiile apoi se pun restul de straturi de legume.La final se amesteca otetul cu vinul si condimentele ramase.Se torna peste legume, iar daca nu este suficient se mai adauga putina apa.Nu este obligator ca sa fie lichid pana cuprinde amestecul, pentru ca oricum legumele vor lasa si ele apa.Se lasa la fiert din momentul in care incepe sa iasa abur inca 1/2 ora.Se poate servi cu mujdei de usturoi.Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii