Se taie legumele frumos si se aseaza 1/2 din ele intr-un vas uns cu unt, apoi stratul de peste.Se adauga si felioarele de rosiii,iar in final se adauga ce a ramas din legumele tocate si 1 cescutza, poate chiar doua de apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor (incins in prealabil). Dupa 20 minute se deschide cuptorul, se inlatura folia de aluminiu si se presara piper, se infig foi de dafin si se adauga si lingura de mustar.Se mai lasa inca 15 min la cuptor.
Se serveste cu cartofi natur
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii