Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust.
Ceapa se taie solzisori,morcovul rondele,ardeii fasii si rosia bucati.
Intr-o tava se pune uleiul,pestele,legumele,se toarna bulionul cu sucul de lamaie,sare si piper si se baga la cuptor pt 25-30 minute.
Tava se acopera cu folie de aluminiu si in ultimele 10 minute se scoate folia.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu ce prefera fiecare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii