Pastele se fierb in apa cu sare, iar apoi se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.
Conopida spalata se rupe in buchetele mici.
Morcovii curatati se taie rondele.Ardeiul iute se curata si se taie marunt.
Lamaile se taie felii si se curata de coaja.
Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie.
Legumele se adauga in cratita si se calesc in ulei.
Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa.
Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii