Ungeţi o tavă termorezistentă cu ulei de măsline. Ungeţi fiecare bucată de peşte cu ulei de măsline. Asezonaţi apoi puneţi pe fiecare bucată mărar mărunţit după plac.
Condimentaţi cu curry. Curăţaţi cartoful şi tăiaţi fâşii foarte subţiri (ca pentru chipsuri), apoi aşezaţi-le pe rânduri suprapuse peste carne, ca să formaţi solţi din cartofi. La final ungeţi cu ulei de măsline cartofii şi presăraţi seminţe de susan.
Coaceţi la cuptorul fierbinte pentru 25-30 de minute la temperatură ridicată, până de cartofii devin aurii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii