Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie de bucatarie;in vasul de yena,punem 2linguri de ulei de la prajit,cartofii fierti si taiati cubulete,sare,piper,usturoi tocat marunt,salvia,deasupra pestele si sosul picant;lasam la cuptor 15-20min.Servim imediat.
Pentru sosul picant,oparim rosiile,le curatam de coaja,le pasam cu blenderul vertical,punem la fiert piureul rezultat cu sare,boia,cimbru,lasam sa fiarba 10min,apoi trecem sosul prin sita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii