Se curata ceapa si usturoiul ,se spala,se taie marunt si se calesc in uleiul incins in prealabil,punandu-se si delicatul.Odata ceapa calita se pun cartofii curatati ,spalati si taiati in 4 si se adauga apa cat sa-i acopere. Se lasa la fiert .Cand sunt cartofii aproape fierti se pun si cei 2 pesti taiati fiecare in cate 2 bucati(adica ati obtinut 4 jumatati),maghiranul tocat marunt,maslinele si se baga la cuptor pt cca 15 min.Se pune in final deasupra patrunjelul tocat marunt si se serveste cu/fara lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii