Curatati pestele si spalati-l bine. Daca e foarte mare, il despicati in doua si fiecare jumatate o taiati in doua, daca e mare il despicati in doua, daca e mic il lasati intreg. Stropiti bucatile de peste cu zeama de lamaie. Sarati bine pe fiecare parte, amestecati faina alba cu malaiul si tavaliti bucatile de peste prin faina, sa fie bine acoperite.
Incingeti uleiul si puneti feliile de peste. Lasati sa se prajeasca bine pe fiecare parte. Intre timp curatati usturoiul si taiati-l in patrate mici, puneti-l in pisau si pisati-l bine.
Dati rosia prin razatoare, amestecati cu usturoiul si 1 lingurita de ulei si sarati usturoiul.
Cand pestele e gata serviti cald cu usturoi si o mamaliga zdravana romaneasca!
Pofta buna si sa ne auzim cu bine!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii