Se fierb cartofii taiati cuburi mai mari sau sferturi.
Se prajeste la foc mic pestele alb in tigaie de teflon cu foarte putin ulei[doar unsa tigaia si facultativ se adauga vin alb dupa ce s-a rumenit].
Cartofii fierti se amesteca cu un dresing obtinut din otetul de la tarhon ,frunze tocate de tarhon,ulei de masline si usturoiul tocat fin plus sare si piper.
Se serveste pestele alaturi de acesti cartofi.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii