Peste afumat cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi,
  • 2 cepe,
  • 200 g peste afumat(din conserva),
  • 5 linguri ulei,
  • 2 oua,
  • 2 linguri otet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja(de preferat cartofi rosii ca nu se sfarama). Cand sunt fierti, se scurge apa si se lasa cartofii la racit, apoi ii curatam si ii taiem cubulete. Asezam cartofii intrun castron.

Se fierb ouale tari, se decojesc, se taie rondele, la fel si ceapa curatata se taie rondele, se pun toate peste cartofi. Adaugam otetul, sarea uleiul, piperul. Se adauga pestele din conserva, se amesteca si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise