Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza perisoarele si se lasa deoparte.
Pentru sos:
Se incalzeste uleiul,se prajeste ceapa pentru 2 minute,se adauga usturoiul ,ghimbirul si rosiile.Se prajesc bine pana ce se inmoaie rosiile si se formeaza un sos.Se adauga sarea,ardeiul iute rosu si perisoarele.Se amesteca o data usor,se acopera si se lasa pe foc foarte mic cam 30 de minute,sau pana ce perisoarele sunt facute.Eu mai adaug si putina apa daca sosul nu este indeajuns.
Trebuie ca uleiul sa iasa la suprafata.
Se pune ardeiul iute verde cand este gata.
Se poate servi cu lipie libaneza.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii