Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul.
Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute sa se intrepatrunda. Pentru cei care iubesc caramelul sarat, se va pune sare afumata. Va iesi o minunatie.
Intr-o alta tigaie se pune la fiert visinata peste care se asaza cu fata in jos perele taiate in doua. Se lasa sa iasa alcoolul din visinata, iar perele sa se poseze, pana cand visinata se caramelizeaza.
Se asaza in farfurie para, peste care se pune caramelul impreuna cu merele.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii