Crema - Puneti laptele pe foc. Frecati - intr-un castron - oul intreg, galbenusurile si zaharul, pana ce incep sa se albeasca, dupa care adaugati faina si apoi laptele cald, amestecand intruna. Turnati compozitia in cratita si lasati-o pe foc sa se ingroase, amestecand cu o spatula. Cand crema este suficient de consistenta, rasturnati-o intr-un castron, adaugati untul, amestecati din nou si lasati-o sa se raceasca.
Curatati perele si taiati-le cubulete. Puneti pe foc, intr-o cratita, vinul cu zaharul si cu mirodeniile si cand incepe sa clocoteasca introduceti cubuletele de para, lasati-le sa fiarba incet 10 minute, dupa care lasati-le sa se raceasca in vin.
Turnati crema racita in cupe, imprastiati deasupra bucatelele de para fierte si scurse, adaugati putin din vinul in care au fiert si tineti perele cel putin o ora la frigider. Inainte de a le servi, presarati in fiecare cupa cate putin fistic.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii