Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Preincălzim cuptorul la 180 de grade Celsius
Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii.
Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor pentru maxim 15 minute, la 170 de grade C.
După ce le scoatem din cuptor, vom observa că perele sunt puțin crocante. Punem brânză gorgonzola în scobitura perei, apoi adăugăm miezul de nucă și peste turnăm firicele de miere.
Vezi și o rețetă delicioasă de Paste cu sos Gorgonzola
Ornăm cu câteva fire de cimbru proaspăt și un praf de piper.
Putem servi și alături de câteva felii de prosciutto crudo. Poftă bună!
Tu știi care este semnul ce-ți confirmă că achiziționezi de la raft o brânză gorgonzola de calitate?
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii