Pepenele se spala,apoi se taie astfel incat sa fie usor de curatat inauntru.
Dupa ce ati scos samburii, cu un cutit taiati peretii pepenului prin interior astfel incat sa obtineti un spatiu destul de mare pe care sa il umbleti cu inghetata. Cu o lingura speciala pentru inghetata adaugati treptat globuri inauntrul pepenului (eu am folosit inghetata de caramel-de regula merge inghetata de vanilie, dar asta am avut la indemana).
La final pentru un aspect mai special puteti fie sa razuiti ciocolata, fie sa taiati si sa asezati dupa plac impreuna cu restul de pepene taiat bucatele. Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii