1. Se pun pennele la fiert.
2. Prazul se taie felii foarte subţiri care se călesc în unt şi ulei de măsline iar când devine lucios adăugăm şunca tăiată mărunt.
3. Când considerăm că şunca şi prazul sunt suficient călite turnăm iaurtul şi peste iaurt presărăm busuiocul, parmezanul şi telemeaua în mod uniform şi lăsăm la foc foarte mic până la momentul când acestea încep să se topească după care începem să amestecăm până obţinem un sos omogen.Atenţie asta va dura foatre puţin deci focul trebuie să fie foarte mic.
4. Se amestecă sosul astfel preparat cu pennele şi masa e gata.
Se pot servi cu ulei picant
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii