Penne cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • paste tip penne
  • 2 conserve ton in ulei
  • 1 ardei iute
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • zahar
  • 100 g masline
  • oregano

Mod de preparare

Se pun pennele la fiert in apa cu sare si se scurg conservele de ton intr-o sita. Intr-o cratita se calesc cepele taiate solzisori, se adauga tonul, ardeiul iute taiat feliute, se adauga apa cit sa acopere si se lasa sa fiarba 10 minute. Sse adauga apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii, bulionul, o lingurita de otet, una de zahar, condimentele si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Sse scurg pennele, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu sosul de ton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise