Taiem fin usturoiul si fileuri de peste sarat. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline distuim 2 minute usturoiul cu pestele. Adaugam concentratul de rosii si putina apa sa se dizolve si mai fierbem 2-3 minute. Dupa adaugam maslinele taiate rondele si tonul scurs de ulei. Lasam sa fiarba circa 5 minute. Intre timp, fierbem pastele si le strecuram , le amestecam bine cu sosul format.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii