Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt, morcovi ii curatam si ii dam pe razatoare. Ii punem la calit impreuna cu ceapa Ii calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti. Dupa ce ceapa si morcovi s-au aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute. Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute. Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura. Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii