Sosul: Intr-o cratita de teflon se topeste untul fara sa se arda si se amesteca cu 5 linguri de ulei de masline, dupa care se adauga ceapa taiata foarte marunt sau tocata la masina; cind e aurita, se adauga somonul taiat fidea si boiaua. Cind somonul devine albicios, se pune sucul de rosii cu pulpa, se lasa la foc mic sa evapore o parte din lichid, dupa care se adauga smintina. Se lasa inca 3 min. la foc mic, dupa care se stinge aragazul. Apoi se adauga patrunjelul si sosul e gata.
Se servesc calde, ca primul fel
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii