Fierbeti niste apa cu sare si cand da in clocot adaugati pastele. Fierbeti 8-10 min apoi le strecurati, treceti printr-un jet de apa rece si adaugati 1 lingura din uleiul de la rosii.
Intr-o tigaie mai mare prajiti brocoli, ardeiul gras taiat bucatele, dovleceii taiati cubulete pana se evapora lichidul. Si legumele se prajesc putin (nu adaugati niciun fel de ulei).
Intr-o alta tigaie puneti restul de ulei de la rosii si prajiti putin usturoiul, adaugati rosiile taiate bucatele si tineti pe foc pana se patrund (aici putei adauga si 150 gr prosciutto daca nu tineti post sau nu sunteti fan al mancarurilor vegetariene).
Intr-un castron, amestecati legumele cu rosiile si cu pastele si adaugati branza rasa. Puneti totul intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins(180 de grade) pentru 30-40 minute. Apoi, pennele cu legume vor fi gata!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii