Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.
Se pune putina apa si vinul alb, lasam la foc potrivit sa fiarba.
Dupa circa 10 minute, se pune ceapa taiata solzisori, se pune apa, cat sa acopere si condimente.
Cand zeama scade, se pune mazarea scursa si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.
Se pune si smantana, se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.
Se lasa cateva minute pana scade zeama, iar pastele se amesteca cu gustul sosului.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii