Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.
Se pune putina apa si vinul alb, lasam la foc potrivit sa fiarba.
Dupa circa 10 minute, se pune ceapa taiata solzisori, se pune apa, cat sa acopere si condimente.
Cand zeama scade, se pune mazarea scursa si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.
Se pune si smantana, se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.
Se lasa cateva minute pana scade zeama, iar pastele se amesteca cu gustul sosului.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii